thumbs-iconFirma de ignifugare ce ofera servicii de ignifugare in Bucuresti si pe teritoriul intregii tari!

clock-iconProgram : Luni-Sambata (8.00am - 6.00PM)

mobile-icon

CONTACTEAZA-NE!0765 390 791

Despre Noi

Despre Noi

ROVENT este o firma in continua miscare pe piata serviciilor de curatenie si intretinere cladiri. In ultimii ani, ROVENT a evoluat in mod inteligent, de la oferirea doar de servicii de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, la oferirea unei game variate de servicii.
Noi facem lucrurile sa fie mai simple si va oferim posibilitatea de a beneficia de servicii de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, ignifugare sau termoprotectie metale, de la un singur furnizor.

Misiunea noastra este imbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea de servicii profesionale de curatenie si intretinere cladiri, menite sa contribuie la o societate curata si sanatoasa in care dumneavoastra sa va desfasurati activitatea.

Ai nevoie de o oferta personalizata?!

Viziunea firmei ROVENT este de a deveni partenerul preferat al clientilor, prin profesionalism, corectitudine, responsabilitate, transparenta si inovare.
Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de utilaje de ultima generatie si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

1
writemyessay writing essays for dummies free essays get essay best place to buy college essays define analytical essay english research paper opinion essay pay someone to write an essay research papers writing academic writing help academic writing services buy essay online australia essay writing sites check my essay essay writing services
writing a dissertation abstract basic essay outline paper editing writing a personal essay thesis dissertation writing a review article hire writers pay for essays online academic paper editing help me write a thesis